Black Sheep B - Hades D  49 - 58

 
Met vijf spelers en met coach Ronny, die Ward verving ,  streden onze jongens tegen een voltallig Hades. Ons team speelde een zeer verdienstelijke match en moest pas in de slotminuten defintief de rol lossen om uiteindelijk met 9 punten  te verliezen.
 
Jord 10 Steven 19 Pieter  11  Ronny 5 Ruud 4 Ronald -
 

Black Sheep B - Tongeren C 66 – 57

 

Zonder Pieter ( werk ) en Bob ( vakantie ) werd de noodcentrale gebeld om Piet op te trommelen. Na een evenwichtige eerste periode werd zijn inbreng al snel duidelijk. Met zeven punten op rij zorgde hij samen met Ste voor een kleine kloof: 30 – 27 rust.

Na de pauze steeg het niveau van de match en mede door de inbreng van Ronny ( 7 punten na de rust ) en twee bommen van Jan B. kwam de overwinning niet meer in gevaar. Verdiende zege na en goede prestatie.

PUNTEN : Jan V 8, Jort 12, Piet15, Steve 10, Ronald 2, Ronny 7, Jan B 6, Ruud 4.

 

Black sheep B - Lummen  B  50 - 56

 

Onze mannen kwamen traag opgang en stonden al vlug 10 punten achter 14-24.  D e bezoekers liepen verder uit en we gingen rusten met een 24 - 39 stand. Wie dacht dat de wedstrijd gespeeld was kwam bedrogen uit. De match werd ,harder - foutenlast 23 tegen 25 - Black sheep kwam terug via Bob 40-44  en we misten spijtig genoeg de aansluiting.Het laatste quarter waren beide ploegen moe gezien het aantal punten  7-8. Verdiende overwinning van Lummen gezien hun betere eerste helft
 
Pieter 6 Bob 17 Ronald 6 Jan V.12 Ronny 7 Bart 2 Jan B- Jord - Ruud -
 
 
 
Gustaaf

Black Sheep B Genk B 67 – 50

Ondanks de afwezigheid van Mark en Steven maar liefst elf spelers op het wedstrijdblad! In een goede eerste helft onder commando van Bob en Pieter waren de schaapjes ogenschijnlijk op het droge: 41 – 17. Een zwakke start na de pauze met een 2 – 13 tussenscore bracht terug wat spanning. De thuisploeg stelde terug ordeop zaken en behaalde een verdiende overwinning. Ronny en Jan B werden gespaard.

PUNTEN : Pieter 11, Jort 9, Bob 22, Piet 10, Jan V 11, Ronald 2, Bert 2.

 

Black Sheep B - Hasselt D 65 – 48

 

Maar liefst elf spelers op het appel voor deze match tegen Hasselt. Dat was ook te merken aan het aantal toeschouwers! De thuisploeg had voortdurend de leidingmaar kon geen grote kloof bewerken. Het scorend vermogen van Piet en Bob woog zwaar op de bezoekers die uiteindelijk met 17 punten verschil het hoofd moestenbuigen.

 

PUNTEN: Ruud 6 Jord 15 Pieter 6 Bob 13 ,Jan 4 Piet 15 Bart 4 Bert 2  Ronald - Steven –

 

KAJOBA – BLACK SHEEP B 61 – 52

Zwakke partij basket met moeizaam scoren in de eerste periode. In de tweede periode kwam BS terug op gelijke hoogte maar keek aan de rust op tegen een achterstand van vijf punten:32–27. Na de pauze was er aanvankelijk beterschap met scores van Mark en Pieter. Helaas gingen de Sheep in Q4 terug kopje onder. Gebrek aan training en daardoor fysiek niet in orde met als resultaat veel balverliezen en zwakke defense. Een gekwetste Jord kon na de pauze niet meer spelen en ook de afwezigheid van Bob en Jan B zijn verzachtende omstandigheden.

 

PUNTEN: Bert 3, Ruud 3, Jan V 8, Mark 10, Pieter 12, Jord 4, Bart 4, Steven 8.

 

Black Sheep B - Zolder C 54 -61

Een tegenstander met veel lengte en ervaring, geen gemakkellijke opgave voor de schapen. In een gelijkopgaande  eerste helft kon de thuisploeg gelijke tred houden, ondermeer door driepunters van een sterk acterende Marc.Na de pauze konden de bezoekers enkele punten uitlopen, BS reageerde nog via Bob en Ruud, maar Zolder gaf de zege niet meer uit handen.

Punten: Pieter 8, Marc 17, Steven 5,Jort 2,Bob 9, Ruud 7, Jan V 4, Bart 2

Lummen B - Black Sheep B 43 - 56

Goede wedstrijd van de B-ploeg met een beperkte spelersgroep. Ok hier geen wedstrijdgegevens. Bij deze een oproep om de wedstrijdbladen mee te brengen en aan Erno te bezorgen.

 

BLACK SHEEP B - Maasmechelen B 47 - 62

Tegen één van de betere ploegen van de reeks presteerde BS voor de pauze uitstekend. Onder commando van Steven werd de rust bereikt met vier punten voorsprong: 27 – 23.

Na de pauze moest de thuisploeg de rol lossen ondanks het feit dat Bob de weg naar de korf gevonden had. De betere bezoekers bouwden een geruststellende voorsprong uit. Onze b ploeg moest de diensten missen van verschillende spelers en dat brak hen zuur op. Verdienstelijke match tegen een sterkere tegenstander.

PUNTEN : Pieter 5, Ruud 4, Jort6, Steven 13, Ronny 4, Jan V 2, Bob 11, Bart 2.

 

Black Sheep B - As A 81 - 66

 Sterke match van de thuisploeg tegen een sterke tegenstander. De aanwezigheid en klasse van Piet had een grote invloed op het wedstrijdverloop. Er werd als ploeg verstandig en geduldig gespeeld. Dik verdiende zege.

PUNTEN : Bart Moors 11 Pieter 12 Bob 28 Bert F 3 Piet 12 Marc, 4 Steve 11

 

Hades D - Black Sheep B 66 – 58

Met acht spelers op het wedstrijdblad startte BS slecht en keek al vlug tegen vijf punten achterstand op. Pieter nam zijn ploeg opsleeptouw en een sterke Jan V in de tweede periode deden de match kantelen.. Rust : 28 – 34.

De thuisploeg bleef na de pauze aanklampen ondanks de scores van Bob. In de laatste herneming ging het fysieke kaarsje uit en de thuisploeg, met elf spelers aanwezig, trok het laken naar zich toe via Geussens.

 

PUNTEN : Marc 2, Ruud 6, Bob 16, Pieter 10, Steven 9, Jan V 12, Bert 2, Ronald 1.

 

 

BLACK SHEEP B - NIEUWERKERKEN B 63 - 57

Tegen de leiders startte BS uitstekend: 11 – 0. Scoren bleef voor beide ploegen aanvankelijk moeilijk, de bezoekers kwamen langszij en kwamen zelfs op voorsprong in het zicht van de rust: 23 – 25. De jonge en ( te ) gedreven ref maakte er een onemanshow van die beide ploegen enerveerde. Na de pauze geraakte de thuisploeg niet over NWK ondanks scores van Bob en Ronny. In de laatste periode kraakten de bezoekers onder het scorend geweld van Bob. Een driepunter van Ronny deed het licht helemaal uit. Knappe zege van een onvolledige thuisploeg. Bert was met de zege tegen zijn ex - ploeg in zijn nopjes.

 

PUNTEN: Bart 6, Bob 25, Steven 8, Bert 8, Roony 11, Jort 3, Ronald 1