Hasselt C - Black Sheep A:  61 - 74
 
Black Sheep speelde een collectieve sterke prestatie tegen onze buren van Hasselt met onze vroegere coach Patje aan het roer. 
De eerste helft ging gelijk op - al hadden wij het betere spel en kon de thuisploeg via 4 bommen op rij gelijke tred houden.
Rust 37 - 37
Na de pauze lukten wij een  0 - 10 en de Hasselt bleek niet in staat de kloof te  dichten. Sportief derby met een goede leiding.
 
Punten: Lander 16, Sander 23, Marco 5, Tom 11, Wim 8, Yente 7, Tomas 4, Gert-Jan, Mike, Kevin

 

Zonhoven A - Black Sheep A: 65 - 90

In de aanvangsminuten kon de thuisploeg even gelijke tred houden met maar moest dan de rol lossen. Lander sneedt als een mes door boter in de lokale verdediging, Tom vlamde driepunters binnen en Sander lepelde op alle mogelijke manieren de bal in de korf. Aan de pauze was alles al beslist en in de tweede helft controleerde BS en kwam iedereen aan bod. Gertjan gooide ook nog wat bommen en Marco was sterk in de rebound. Hélaas geen scores want het wedstrijdblad bleef Zonhoven ..Sterke ploegprestatie!

 

Black Sheep A - Heusden A: 81 – 68

Zonder Sander (knie) en Joris (spierscheur) gaven beide ploegen elkaar aanvankelijk geen duimbreed toe. Dan dropte Tom drie bomen op rijen. Yente deed er nog eentje bovenop. Ruststand : 40 – 30.

BS miste zijn start in de tweede helft en na enkele minuten was de stand weer in evenwicht: 41 – 41.

Een uitstekend Cees en driepunters van Gertjan zorgden ervoor dat de tienpuntenkloof er terug kwam. Onder commando van Wim werd die voorsprong niet meer uit handen gegeven met als toetje een driepunter van Wim vanaf de middellijn. Goede prestatie en een verdiende zege. Goede leiding van de refs.

Punten: Yente 12, Tom 16, Cees 12, Marco 4, Wim 15, Lander 5, Gertjan 11, Tomas 6

 
 
Optima B - Black Sheep A: 68 - 73
 
We begonnen goed aan de wedstrijd via Sander (10 p) maar via 4 driepunters van de thuisploeg gingen we rusten met een achterstand van 5 punten 39 - 34. Na de pauze vergrootte Optima hun voorsprong tot 12 punten  maar een collectief sterker Black Sheep nam de wedstrijd terug in handen via Yente en Tom (4 bommen). Sportieve wedstrijd die gespeeld werd in een tropische temperatuur.
 
Punten: Sander 16, Kevin 6, Lander 4, Wim 7, Joris 5, Yente 14, Tom 14, Gert-Jan, Marco 5, Tomas 2
 
 
 
Black Sheep A - Maasmechelen B: 62 – 61

In de eerste periode werkten de bezoekers knap af en de thuisploeg, zonder Lander en Joris, zag Marco ook al uitvallen na 20 seconden met een schouderblessure. Sander hield ons in de match en aan de rust was de achterstand niet onoverkomelijk: 33 – 38.

Na de pauze verdedigde BS sterk in een zone tegen de grotere tegenstander. Het werd weer een nek aan nek race en in een prangend slot kon de thuisploeg de punten aan het Demerstrand houden. Knappe zege, in verdediging gewonnen.

Punten: Sander 28, Tom 10, Wim 8, Tomas 1, Mike 6, Gert-Jan 3, Yente 6  
 
 

Black Sheep A - Gems: 71 – 69

Onze eerste thuismatch van het seizoen serveerde al onmiddellijk de derby tegen de buren van Gems. Na een gelijkopgaand eerste quarter ( 11 – 12 ) kon BS en kleine kloof slaan onder impuls van Wim en een niet te stoppen Lander. Rust: 30 – 23.

Na de pauze naderden de agressief acterende bezoekers maar de thuisploeg hield het been stijf. In een prangend slot op 8sec. van het einde vergat de timekeeper de tijd te starten. Op twee sec. van het einde nog een wanhoopspoging van Vanhove maar die miste. De score van de gelijkmaker viel na het eindsignaal. Spannende derby, jammer dat er een verliezer moest zijn.

Punten: Wim 12, Sander 17, Tomas 5, Lander 14, Cees 4, Tom 3, Marco 9.